Police “Park”-ovog vrtnog centra „Flora“ u Nedžarićima prepune prekrasnog cvijeća, ruža, buketa, cvjetnih aranžmana i raznih cvjetnih “poklona” već su spremne i čekaju kupce, uglavnom mušku populaciju koja u četvrtak, na Dan žena svoje dame, majke, supruge, kćerke, prijateljice, koleginice i sve pripadnice ljepšeg spola žele obradovati pravim znakom pažnje.

Cvjećari i vrtlari „Park“-ovog vrtnog centar „Flora“ u ulici Aleja Bosne srebrene 66 potrudili su se da zbog vrlo kvalitetne i prekrasne ponude cvijeća upravo ovaj vrtni centar bude Vaše prvo i jedino mjesto za kupovinu.
Vrtni centar „Flora“ povodom 8. marta nudi pristupačan i za ovakvu priliku bogat i raznovrstan program poklona, kao i dugogodišnje stručno iskustvo pravih stručnjaka za „cvjetne darove“ koji će svakom kupcu pomoći pri odabiru rezanog cvijeća i to ruža, karanfila, zatim buketa manjih i većih (ruže, karanfili, gerberi, alstromerije, liatrisi, margarete, liziantusi, ljiljani obični ili orijentalni, anturijumi, kale, strelicije, gipsofile, bambusi…), orhideje, te veliki izbor cvjetno – dekorativnih lončanica santpaulia (ljubičica), azalea, ciklama, begonija, kalanhoja, primula, anturijuma, mini ruža, guzmanija, gardenija, camelija, spatifilum, kao i lisno- dekorativnih lončanica stromantha, dracena, croton, yucca, fikusa raznih, „kućne sreća“ u korpici, cvjetnih vrtova u korpicama i slično.

Za one koji svoje dame žele iznenaditi dostavom cvijeća na adresu istu mogu naručiti i putem telefona 033/ 544-103 ili 062/992-271, a dostava je besplatna. Vrata „Park“-ovog vrtnog centra „Flora otvorena su svakim danom od 07,30 do 20,00 sati.

Fotografija korisnika/ce KJKP Park Sarajevo.
Fotografija korisnika/ce KJKP Park Sarajevo.
Fotografija korisnika/ce KJKP Park Sarajevo.
Fotografija korisnika/ce KJKP Park Sarajevo.
+9