Bogata i raznovrsna osmomartovska ponuda “Park”-ovog vrtnog centra “Flora”

Cvijeće, ruže, buketi, cvjetni aranžmani i razni drugi cvjetni “pokloni”, s obzirom da nam se bliži Dan žena, osnovna su dilema svih onih koji tim povodom žele obradovati svoje dame, majke, supruge, kćerke, prijateljice i sve drage pripadnice ljepšeg spola.

Zato Vas svi ti cvjetni darovi, koji su i zasigurno najljepši izbor za svaku ženu, čekaju već gotovi i spremni u “Park”-ovom vrtnom centru “Flora” u Nedžarićima.

Bogata, raznovrsna, kvalitetna i prekrasna ponude svježeg i rezanog cvijeća i cvjetnih aranžmana, kao i dugogodišnje umijeće “Florinih” cvjetnih stručnjaka i aranžera razlog su da mjesto Vaše kupovine povodom Dana žena bude upravo ovaj vrtni centar, koji u ponudi ima i dosta cvijeća iz “Park”-ove vlastite stakleničke proizvodnje.

Vrtni centar „Flora“ u ulici Aleja Bosne srebrene 66, u Nedžarićima povodom Dana žena u ponudi ima veliki izbor rezanog cvijeća i to ruža, karanfila, manjih i većih buketa (ruže, karanfili, gerberi, alstromerije, liatrisi, margarete, liziantusi, ljiljani obični ili orijentalni, anturijumi, kale, strelicije, gipsofile, bambusi…), orhideje, zatim veliki izbor cvjetno – dekorativnih lončanica santpaulia (ljubičica), azalea, ciklama, begonija, kalanhoja, primula, anturijuma, mini ruža, guzmanija, gardenija, camelija, spatifilum, kao i lisno- dekorativnih lončanica stromantha, dracena, croton, yucca, fikusa raznih, „kućne sreća“ u korpici, cvjetnih vrtova u korpicama i slično.

Svojim savjetima, da svaka dama dobije najprigodniji cvjetni pokloni, prilikom odabira pomoći će Vam i zasigurno najiskusniji “Park”-ovi cvjećari i aranžeri u našem gradu.

Za one koji svoje dame žele iznenaditi dostavom cvijeća na adresu istu mogu naručiti i putem telefona 033/ 544-103 ili 062/992-271, a dostava je besplatna. Vrata „Park“-ovog vrtnog centra „Flora otvorena su svakim danom od 07,30 do 20,00 sati.