Sezonskim cvijećem “Park” uređuje spomen obilježja u Kantonu Sarajevo

Preduzeće “Park” nedavno je završilo proizvodnju sezonskog, jednogodišnjeg cvijeća u svom rasadniku u Nedžarićima, a krajem aprila tim cvijećem počelo je i uređenje javnih zelenih, ali i drugih površina. Tako novo sezonsko cvijeće iz “Parkove” vlastite rasadničke proizvodnje, u okviru saradnje s Ministarstvom komunalne\n privrede i infrastrukture KS ukrašava i površine unutar Kampusa, odnosno u blizini biste Josipa Broza Tita.
Sezonsko cvijeće “Parkova” ekipa vrtlara i cvjećara zasadila je i u žardinjere na Spomen obilježju u blizini Zavoda hitne medicinske pomoći. Sadnja cvijeća na spomen obilježjima na području Novog Sarajeva realizuje se u okviru godišnje saradnje preduzeća “Park” i Općine Novo Sarajevo.
“Park” ljubiteljima uređenih vrtova, dvorišta i zelenih površina nudi i usluge sadnje, rekonstrukcije i izgradnje, a tim “Parkovih” projektanata pomoći će da vaši prostori dobiju adekvatan i vrlo kvalitetan zeleni i cvjetni dekor. Sve detaljnije informacije možete dobiti na broj 033/560-569 ili e-mail: info@park.ba. “Parkovo” cvijeće iz vlastite proizvodnje, ali i drugi sadni materijal iz vrlo bogatog asortimana možete nabaviti i u vrtnom centru “Flora” u ulici Aleja Bosne srebrene 66, u Nedžarićima.