Parkovi rasadnički proizvodi u ponudi vrtnog centra Flora u Nedžarićima

Na parceli od oko 9 hektara na kojoj je izgrađeno 6.700 kvadrata stakleničkog prostora namijenjenog za proizvodnju ukrasnog drveća i grmlja, lončanica, sezonskog i dvogodišnjeg cvijeća, trajnica, sadnica voća i ruža nalazi se Parkov rasadnik u Nedžarićima u ulici Aleja Bosne srebrene 66.
Kompletan staklenički prostor rasadnika krcat je prekrasnim cvjetnim šarenilom koje se izlaže i na prodajnom platou Parkovog vrtnog centra Flora koji se nalazi na istoj adresi.
S obzirom i na idealne uslove za sadnju vrlo bogatog i šarenolikog asortimana sezonskog cvijeća na policama izložbeno- prodajnog platoa Flore svoje kupce već spremne čekaju raznobojni cvjetovi viole, krizantema, raznovrsna ponuda trajnica.
Bitno je naglasiti da kompletanu cvjetnu ponudu Parkovog vrtnog centra čini cvijeće iz vlastite rasadničke proizvodnje ovog preduzeća koje su stručni cvjećari i vrtlari proizvodili i uzgajali tokom ovog ljeta.
Sada je to cvijeće spremno da ukrašava vaše balkone, dvorišta, okućnice i da tmurne zimske dane koje dolaze ukrase i oboje svojim najljepšim bojama.
Osim cvijeća ponuda vrtnog centra Flora obiluje visokokvalitetnim sadnicama thuja čija akcijska prodaja je u toku. Na istom mjestu čekaju vas i sadnice raznih ruža, ukrasnog i alejnog drveća, voća, vrtlarskog alata i saksija. Ovo je mjesto na kojem u vrlo kratkom vremenskom roku stručni aranžeri i cvjećari po vašoj narudžbi spremni su da izrade i najljepše cvjetne aranžmane, bukete i druge rukotvorine od rezanog i drugog cvijeća.
Radno vrijeme vrtnog centra Flora od ponedjeljka do subote je od 8,00 do 20,00, a i nedjeljom otvara svoja vrata od 8,00 do 14,00 sati.