Pozdravimo proljeće zajedno u „Pionirskoj dolini“ u nedjelju 27.03.2016.

predivan ambijentNajveća, tradicionalna proljetna zabava pod nazivom „U susret proljeću“ u RZC “Pionirska dolina“ i zoo vrt bit će održana u nedjelju (27.03.2016.). Zabavom koja se već šestu godinu zaredom održava u RZC“Pionirska dolina“ i zoo vrt, te pjesmom, igrom, plesom, sticanjem novih znanja mnogobrojna mala „raja“, njihovi roditelji i ostali posjetioci poželjet će „dobrodošlicu“ proljeću, ljepšim i sunčanijim danima.
Manifestacija u organizaciji event agencije „Newevent“, brojnih partnera i RZC“Pionirska dolina“ i zoo vrt počet će u nedjelju u 10,00 sati. Prema najavama upravnika RZC“Pionirska dolina“ Esada Tajića poziv na „najveću proljetnu zabavu“ važi za svu djecu i mlade da kroz druženje sa svojim vršnjacima, roditeljima i ostalim sugrađanima u prelijepom hortikulturno uređenom ambijentu naše „Pionirske doline“ uz raznovrstan i cjelodnevni zabavni program proslave dolazak dolazak najljepšeg godišnjeg doba.
Tradicionalno RZC“Pionirska dolina“ i zoo vrt najvećom proljetnom pričom ozvaničit će i početak nove poslovne sezone, a od ovog vikenda rekviziti za dječiju igru i zabavu će nakon zimske pauze ponovo biti pušteni u rad, kao i ljetna bašta i zoo prodavnica koje ponovo počinju raditi u punom kapacitetu.
Iz agencije „Newevent“ najavljuju brojne učesnike zabavnog programa, a neki od njih su učenici OŠ“Malta“ i „Skender Kulenović“, mladi manekeni agencije „Free Models“, a animatori u likovima „Šrek, Ledena kraljica, Šilja, Miki Maus i Mini Maus, Ninja, Cappy “ pobrinut će se da nam svima zajedno bude lijepo i zabavno.
Ovonedjeljna zabava u čast proljeću trajat će sve do 17,00 sati, a ulazak u RZC“Pionirska dolina“ organizovan je po važećem cjenovniku.