U subotu (09.04.2016.) OBI dan, a u nedjelju (10.04.2016.) zajedno pozdravimo proljeće u „Pionirskoj dolini“

Picture 128Najveća, tradicionalna proljetna zabava pod nazivom „U susret proljeću“ u RZC “Pionirska dolina“ i zoo vrt, ranije prolongirana zbog kišovitog i hladnog vremena, bit će održana ove nedjelje (10.04.2016.). Zabavom koja se već šestu godinu zaredom održava u RZC“Pionirska dolina“ i zoo vrt, te pjesmom, igrom, plesom, sticanjem novih znanja mnogobrojna mala „raja“, njihovi roditelji i ostali posjetioci pozdravit će proljeće, ljepše i sunčanije dane.
Manifestacija u organizaciji event agencije „Newevent“, brojnih partnera i RZC“Pionirska dolina“ i zoo vrt počet će u nedjelju u 10,00 sati. Prema najavama upravnika RZC“Pionirska dolina“ Esada Tajića poziv na „najveću proljetnu zabavu“ važi za svu djecu i mlade da kroz druženje sa svojim vršnjacima, roditeljima i ostalim sugrađanima u prelijepom hortikulturno uređenom ambijentu naše „Pionirske doline“ uz raznovrstan i cjelodnevni zabavni program proslave najljepše godišnjeg doba.
Tradicionalno RZC“Pionirska dolina“ i zoo vrt najvećom proljetnom pričom ozvaničit će i početak nove poslovne sezone, a rekviziti za dječiju igru i zabavu će nakon zimske pauze ponovo cjelodnevno biti pušteni u rad, kao i ljetna bašta i zoo prodavnica koje ponovo rade u punom kapacitetu.
Iz agencije „Newevent“ najavljuju brojne učesnike zabavnog programa, a neki od njih su učenici OŠ“Malta“ i „Aleksa Šantić“, plesna škola „Astorija“ mladi manekeni agencije „Free Models“, dok će se animatori u likovima „Šrek, Ledena kraljica, Šilja, Miki Maus i Mini Maus, Ninja, Cappy “ pobrinuti se da nam svima zajedno bude lijepo i zabavno. Ovonedjeljna zabava u čast proljeću trajat će sve do 17,00 sati.

Picture 148
Međutim i dan ranije, odnosno u subotu (09.04.2016.) također mnogo je razloga da posjetite „Pionirsku dolinu“ i zoo vrt, jer u periodu od 13,00 do 16,00 sati „OBI vikend dan- Vrijeme je za porodicu“ prilika je za slikanje sa OBI maskotom- dabrom, kada će biti organizirana i podjela prigodnih promotivnih brošura OBI kompanije.
Ulazak u RZC“Pionirska dolina“ oba dana vikenda bit će organizovan po važećem cjenovniku.