Najzanimljivije, jedinstvene i potpuno drugačije rođendanske zabave od sada u „Pionirskoj dolini“

ugovor 2 174Svi roditelji koji svom djetetu žele prirediti najzanimljiviju, jedinstvenu, drugačiju i u našem gradu prvu ovakve vrste rođendansku zabavu neka što prije dođu u „Pionirsku dolinu“ koja od sada u ponudi ima i organizaciju rođendana za malu raju.

U novoizgrađenom objektu uz ljetnu baštu, predivno uređenom, prostranom i prozračnom ambijentu uz pregršt zanimljivih sadržaja „Pionirska dolina“ nudi vam da svom djetetu po prvi put priredite drugačiju, a time sigurno i najzanimljiviju rođendansku priču koja se zove „Moj rođendan u zoo vrtu“.

Prvi dio dvosatne rođendanske proslave, nakon okupljanja posvećen je posjeti životinjama u zoološki vrt uz stručno vodstvo i nadzor edukatora. Nakon toga slijedi igra i zabava, i to dupla, za cjelokupnu ekipu, shodno uzrastu, na rekvizitima za igru i zabavu u centralnom dijelu RZC“Pionirska dolina“ i zoo vrt. Potom se proslava rođendana nastavlja u posebnom i odvojenom objektu, bez ometanja od strane ostalih posjetilaca, a tu djeca uz stalno prisustvo i nadzor edukatora uživaju u  zabavnom kvizu, muzici, raznim igrama, plesu i animacijama zasigurno najboljeg animatora-klovna u gradu.ugovor 2 077

Ulazak i boravak djece, do njih petnaest, uračunat je cijenu organizacije rođendanske proslave, ali vi svakako, s obzirom na kapacitet i mogućnosti objekta, možete pozvati i mnogo veći broj drugara vašeg djeteta. Bitno je napomenuti da je svako dijete koje dođe na rođendansku zabavu u zoološki vrt, s obzirom na ulaznicu koja je uključena u cijenu osigurano i sigurno dok boravi s edukatorom i ostalim osobljem. Svakako organizatori rođendana potrudili su se da obezbijede i prostor za roditelje ili pratnju vaših i naših mladih gostiju, ali to se podrazumijeva kao dodatna usluga.

Slavljenik ili slavljenica s rođendana će osim brojnih prekrasnih utisaka i zanimljivih dešavanja, za uspomenu imati i mnoštvo zanimljivih fotografija na CD-u, dobit će i vrlo zanimljive pozivnice za svakog svog drugara kojeg želi pozvati na zabavu, kao i poklon medaljon s likom nekog od stanovnika zoološkog vrta.

Svi zainteresirani roditelji koji svom djetetu žele priredite rođendansku proslavu za pamćenje mogu nas kontaktirati što prije i rezervisati svoj termin putem e- maila zoosarajevo@park.ba ili telefona 061/ 688-688. 33 59 60 77 a ugovor 2 048 ugovor 2 055 ugovor 2 059  ugovor 2 100 ugovor 2 151