Sutra (subota- 08.10.2016.) besplatan ulaz u „Pionirsku dolinu“

Picture 148RZC „Pionirska dolina“i zoo vrt ponovo će sutra ( 08.10.2016.) širom otvoriti svoju kapiju djeci, mladima, njihovim roditeljima i svim drugim posjetiocima poželjeti dobrodošlicu na još jedno nezaboravno druženje u prirodnom i uređenom ambijentu.

Sutrašnju besplatnu posjetu „Pionirskoj dolini“ i zoo vrtu djeci Kantona Sarajevo omogućilo je Ministarstvo za rad, socijalnu politiku, raseljena lica i izbjeglice KS u saradnji sa preduzećem „Park“ , a u okviru obilježavanja „Dječije nedjelje“.

Druženje za sve članove porodice, uživanje u prirodi, uređenom, čistom i sigurnom prostoru, igra i zabava na dječijim igralištima, posjeta životinjama u zoološkom vrtu, vožnja i rekreacija u voziću, gumenom gradu, vrtešci, autodromu i drugim rekvizitima prilika su da djeca, mladi, njihovi roditelji, kao i svi ostali gosti provedu slobodan dan posvećen djeci i mladima.
Posjetioci koji sutra dođu na cjelodnevnu zabavu u „Pionirsku dolinu“ i zoo vrt neće plaćati ulaz, a druženje djece i mladih u jedinom rekreativno-zabavnom centru sa zoo vrtom u našoj zemlji prilika je da odrasli još jednom djeci i na ovaj način ukažu pažnju i pruže podršku u njihovom rastu i razvoju.