Cvijeće je najljepši poklon za ženu- “Park”-ova ponuda za 8. mart

Kako bi Vama dragim damama- ženama, suprugama, majkama, kćerkama, saradnicama ili radnim koleginicama na Dan žena pružili zasluženu pažnju i na dostojan način im iskazali poštovanje, a čime drugim ako ne „cvjetnim darom” kao najljepšim i ako ćemo iskreno i najdražim poklonom, „Park“-ov vrtni centar „Flora“ u Nedžarićima potrudio se da spreman i prepun cvijeća bude Vaše prvo i jedino mjesto za kupovinu.
Vrtni centar „Flora“ u ulici Aleja Bosne srebrene 66 povodom 8. marta nudi pristupačan i za ovakvu priliku bogat i raznovrstan program poklona, kao i dugogodišnje stručno iskustvo koje će svakom kupcu pomoći pri odabiru rezanog cvijeća i to ruža, karanfila, zatim buketa manjih i većih (ruže, karanfili, gerberi, alstromerije, liatrisi, margarete, liziantusi, ljiljani obični i orijentalni, anturijumi, kale, strelicije, gipsofile, bambusi…), orhideje, te veliki izbor cvjetno – dekorativnih lončanica santpaulia (ljubičica), azalea, ciklama, begonija, kalanhoja, primula, anturijuma, mini ruža, guzmanija, gardenija, camelija, spatifilum, kao i lisno- dekorativnih lončanica stromantha, dracena, croton, yucca, fikusa raznih, „kućne sreća“ u korpici, cvjetnih vrtova u korpicama i slično.
Svi „cvjetni pokloni“ koje ovih dana vrijedni radnici pakuju, pripremaju i odabiru izloženi su u „Park“-ovom vrtnom centru „Flora“ u Nedžarićima. Za one koji svoje dame žele iznenaditi dostavom cvijeća na adresu istu mogu naručiti i putem telefona 033/ 544-103 ili 062/992-271, a dostava je besplatna. Ukoliko to vremenski uslovi dozvole, radnici preduzeća “Park” svoje cvijeće ponudit će i na 7 najfrekventnijih lokacija u opštinama Novi Grad i to na Otoci i Dobrinji, Ilidži centralni dio i u Sokolović Koloniji, te u Vogošći, na svojim izložbeno- prodajnim punktovima. Osim maloprodajne, preduzeće „Park“ svoje cvijeće nudi i putem vlastite veleprodajne mreže koja je također smještena u Nedžarićima u ulici Aleja Bosne srebrene 66, a telefoni za narudžbu i besplatnu dostavu su 033/ 542-338.
Vrata „Park“-ovog vrtnog centra „Flora, kao i odjela veleprodaje otvorena će biti i u utorak 07. i u srijedu 8. marta, kao i u četvrtak 9. marta od 08,00 do 20,00 sati, tako da svim pripadnicima muške populacije koji „cvjetnim darom“ žele obradovati svoje dame naše stručno osoblje će vrlo rado riješiti tu dilemu.