Maloprodaja

U “Park”-ovom vrtnom centru “Folra” u Nedžarićima u ulici Aleja Bosne srebrne 66 ljubiteljima cvijeća nudimo vrlo bogat asortiman raznog sobnog, balkonskog, vrtnog cvijeća, ukrasnog grmlja…

U našem vrtnom centru “Flora” kupcima nudimo razne vrste rezanog cvijeća i cvijetnih aranžmana, vijenaca i buketa od svježeg rezanog cvijeća, cvjetnih korpi i aranžmana od umjetnog i suhog cvijeća. Nudimo i bogat asortiman vrtne galanterije, ukrasnih žardinjera i keramičkih saksija, te sve vrste zemlje za cvijeće i lumbrihumusa, umjetnog gnojiva za prehranu bilja, kao i bogatu paletu zaštitnih sredstava za bilje.

Radno vrijeme, organizirano je u dvije smjene, stoga je vrtni centar “Flora” otvoren tokom cijele sedmice. Radno vrijeme od ponedjeljka do subote je od 8,00 do 20,00 sati, a nedjeljom od 08,00 do 14,00 sati. Stručno osoblje pružit će potpunu i vrlo kvalitetnu uslugu i najzahtjevnijim kupcima, a besplatnim savjetima o uzgoju cvijeća i dekorativnog zelenila upotpuniti i obogatiti znanje svakog posjetioca. Dostava kupljene robe u našim slonima cvijeća na području Kantona Sarajevo je besplatna.

Stručni tim vrtnog centra „Flora“ svim zainteresiranim nudi i dekorisanje enterijera i eksterijera povodom raznih manifestacija i događaja u vidu ukrašavanja i dekorisanja unutrašnjosti objekta ili njegovih dijelova, prostora oko objekata i drugog, vrlo bogatim asortimanom hortikulturnim sadržajima.

Kontakt:
Šef Odjela Zijad Hodžić
Ul. Aleja Bosne srebrene 66
Tel.: +387 33 542 338
Fax:+387 33 541 909
E-mail: garten@park.ba