You are here:
  • Home
  • Novosti
  • Pionirska dolina zbog bajramskih blagdana neće raditi u nedjelju, 16.06.2024.

Pionirska dolina zbog bajramskih blagdana neće raditi u nedjelju, 16.06.2024.

Pionirska dolina i zoo vrt neće biti otvorena za posjetioce u nedjelju, 16.06.2024. godine zbog obilježavanja bajramskih blagdana.
U ponedjeljak, 17.06.2024. godine i sve naredne dane omiljena porodična oaza sa zoo vrtom nastaviti će svoj gostoprimstvo po ustaljenom rasporedu i radnom vremenu, odnosno dnevno od 8:00 do 20:30 sati.
Inače u popularnoj Pionirskoj dolini ljeto je već uveliko stiglo iako ga kalendarski još čekamo. Užurbano se radi na pripremama za nove zoo stanovnike koje očekujemo da nam stignu tokom novog godišnjeg doba na čijem smo pragu. Stoga planirajte od iduće sedmice dane odmora i ljetnog raspusta provesti u posjeti zelenoj dolini koja se nalazi u centru grada.
Pionirska dolina tokom ljetnih mjeseci omiljena je destinacija i brojnih gostiju našeg grada koji dođu uživati u njenom zelenilu i ugodnijim temperaturama u odnosu na gradski asfalt. Već od ponedjeljka očekujemo vas u što većem broju da uživamo u šetnji, odmoru, rekreaciji, edukaciji i simbiozi biljnog i životinjskog svijeta.

Aldijana Hamza
https://www.park.ba