SLUŽBA ZA KOMERCIJALNE POSLOVE I MALOPRODAJU
Služba za komercijalne poslove i maloprodaju u okviru svojih zadataka obavlja poslove nabavke opreme, materijala, radova i usluga od trećih lica putem javnih nabavki i u skladu sa Zakonom o javnim nabavkama, kao i prodaju roba i usluga KJKP“Park“d.o.o.Sarajevo putem Odjela maloprodaje.

Kontakt:

Rukovodilac Službe

Merima Hodžić
Služba za komercijalne poslove i maloprodaju
Ul. Patriotske lige 58
Tel. + 387 33 560 580
Fax. + 387 33 560 561

e- mail: merima.hodžic@park.ba

ODJEL MALOPRODAJE
Odjel maloprodaje preduzeća Park smješten je u Nedžarićima u ulici Aleja Bosne srebrene 66 . Maloprodaja preduzeća Park datira od samog osnivanja i vrši prodaju  za treća lica – samostalne cvjećarske radnje, velike trgovačke centre u Bosni i Hercegovini i ostale kupce- pojedince, fizička lica i sve koji trebaju kvalitetan dendromaterijal. 
Robe koje se nalaze u maloprodaji obuhvataju širok asortiman biljnih vrsta kao što je: ukrasno drveće i grmlje, lončanice, lukovice, sezonsko i dvogodišnje cvijeće, balkonsko cvijeće, rezano cvijeće, trajnice, sadnice voća i ruža. Kupcima nudimo veliki lager ukrasnih glaziranih i neglaziranih keramičkih saksija, plastičnih i staklenih vaza, plastičnih, kamenih i betonskih žardinjera, sredstava za zaštitu i prihranu biljaka, zemlje za cvijeće provjerenog kvalitete, lumbrihumusa, suhog cvijeća, korpi od pruća, štapova od bambusa i mahovine, itd.
Cilj nam je da kupci budu zadovoljni tako da posebno vodimo računa o kvalitetu i porijeklu proizvoda i roba koje nudimo.
Organizujemo besplatnu dostavu kupljene robe i nudimo besplatne savjete iz oblasti hortikulture.
Nudimo: sezonsko cvijeće (begonia semp. , tagetes, salvia, ageratum, lobelia, portulaka, surfinia, petunia, allysum ), dvogodišnje cvijeće (viola, belis, myosotis, primula); listopadno grmlje (cotonaster, cidonia, potentila, berberis, mahonia, forzicia, philadelphus,buxsus, ligustrum, hibiscus itd); četinari (juniperus, thuja, chamaeciparis, picea); drveće (lipa, javor, jasen, platan, sorbus, ginko, malus, itd); trajnice; rezano cvijeće (ljiljani, zumbuli, narcisi, gladiole, zelenilo, itd); širok asortiman sobnog bilja (dracena, fikus, nolina, kalatea, stromanta, šeflera, aralija, bonsai, bambus, različite vrste kaktusa i palmi, različite cvjetajuće vrste, itd.)

Radno vrijeme Odjela maloprodaje je od ponedjeljka do subote, od 9:00 do 17:00 sati.

ODJEL MALOPRODAJA:
Kontakt:
Voditelj Odjela Sead Kubur
Ul. Aleja Bosne srebrene 66
Tel.: +387 33 542 338

e-mail: garten@park.ba