SLUŽBA ZA KOMERCIJALNE POSLOVE
Služba za komercijalne poslove u okviru svojih zadataka obavlja poslove nabavke opreme, materijala, radova i usluga od trećih lica putem javnih nabavki i u skladu sa Zakonom o javnim nabavkama, kao i prodaju roba i usluga KJKP“Park“d.o.o.Sarajevo putem Odjela veleprodaje i Odjela maloprodaje.

Kontakt:
Služba za komercijalne poslove
Ul. Patriotske lige 58
Tel. + 387 33 560 580
Fax. + 387 33 560 561

VELEPRODAJA
Odjel veleprodaje preduzeća smješten je u Nedžarićima u ulici Aleja Bosne srebrene 66 . Veleprodaja u preduzeću datira od samog osnivanja i vrši prodaju na veliko za treća lica – samostalne cvjećarske radnje, velike trgovačke centre u Bosni i Hercegovini i ostale kupce koji se bave prodajom na veliko. Pored navedenog vrši i snabdijevanje naših salona cvijećem robom.
Robe koje se nalaze u veleprodaji obuhvataju širok asortiman biljnih vrsta kao što je: ukrasno drveće i grmlje, lončanice, lukovice, sezonsko i dvogodišnje cvijeće, balkonsko cvijeće, rezano cvijeće, trajnice, sadnice voća i ruža. Kupcima nudimo veliki lager ukrasnih glaziranih i neglaziranih keramičkih saksija, plastičnih i staklenih vaza, plastičnih, kamenih i betonskih žardinjera, sredstava za zaštitu i prihranu biljaka, zemlje za cvijeće provjerenog kvalitete, lumbrihumusa, suhog cvijeća, korpi od pruća, štapova od bambusa i mahovine, itd.
Cilj nam je da kupci budu zadovoljni tako da posebno vodimo računa o kvalitetu i porijeklu proizvoda i roba koje nudimo.
Organizujemo besplatnu dostavu kupljene robe i nudimo besplatne savjete iz oblasti hortikulture.
Nudimo: sezonsko cvijeće ( begonia semp. , tagetes, salvia, ageratum, lobelia, portulaka, surfinia, petunia, allysum ), dvogodišnje cvijeće ( viola, belis, myosotis, primula); listopadno grmlje (cotonaster, cidonia, potentila, berberis, mahonia, forzicia, philadelphus,buxsus, ligustrum, hibiscus itd) ; četinari (juniperus, thuja, chamaeciparis, picea ); drveće ( lipa, javor, jasen, platan, sorbus, ginko, malus, itd) ; trajnice ; rezano cvijeće ( ljiljani, zumbuli, narcisi, gladiole, zelenilo, itd) ; širok asortiman sobnog bilja (dracena, fikus, nolina, kalatea, stromanta, šeflera, aralija, bonsai, bambus, različite vrste kaktusa i palmi, različite cvjetajuće vrste, itd. ) Radno vrijeme Odjela Veleprodaje je od ponedjeljaka do subote od 7oo do 1500.

Kontakt:
Stručni saradnik za veleprodaju Zakira Delić
Tel. + 387 33 542 338
Fax. + 387 33 541 909
E-mail: zakira.delic@park.ba

MALOPRODAJA
Kontakt:
Šef Odjela Zijad Hodžić
Ul. Aleja Bosne srebrene 66
Tel.: +387 33 542 338