Vrtni centar „Flora“ Nedžarići

(Odjel maloprodaje)
Rekonstruisan, moderno uređen i dekorativnim sadnicama prebogat “Park”-ov vrtni centar “Flora” u ulici Aleja Bosne srebrene 66, u Nedžarićima ljubiteljima uređenih vrtova, balkona, okućnica, dekorativnih sadnica i svih potrepština za vrt na izložbeno-prodajnog platoa i u stakleničkom prostoru nudi preko 50.000 komada sadnica sezonskog cvijeća, drveća, voća i drugih artikala za vrtove i bašte.

Izložbeno- prodajni plato na preko 10.000 kvadrata je i svojevrsni proizvodno-uzgojni prostor, koji kupcima omogućava da na licu mjesta direktno izaberu upravo one sadnice koje žele za svoj vrt, okućnicu ili balkon. Novouređeni izložbeno prodajni plato što u stakleničkom, tako i na otvorenom prostoru obogaćen je širokom i raznovrsnom ponudom vrlo kvalitetnih, certificiranih i povoljnih domaćih proizvoda iz vlastitih rasadnika koji se nalaze uz vrtni centar i u Sokolović Koloniji, ali i vrtnog alata i galanterije. U skladu sa potrebama kupaca i sezonom vrtni centar “Flora” u ponudi ima sezonsko cvijeće, ukrasno grmlje, sadnice drveća, voća, ruža, eko zemlju, saksije i drugu keramičku galanteriju, alate i sve druge proizvode za vrtove i bašte. Nudimo i bogat asortiman vrtne galanterije, ukrasnih žardinjera i keramičkih saksija, te sve vrste zemlje za cvijeće i lumbrihumusa, umjetnog gnojiva za prehranu bilja, kao i bogatu paletu zaštitnih sredstava za bilje.

Osim cvijeća, grmlja i drveća iz vlastite proizvodnje i drugih asortimana u “Park”-ov vrtni centar u “Nedžarićima” raspolaže i širokom ponudom sobnog i rezanog cvijeća, cvjetnih aranžmana, buketa i vijenaca, te drugih proizvoda od cvijeća, a naši cvjećari i vrtlari stručnim savjetima pomoći će svim posjetiocima da riješe dileme oko sadnje, uzgoja i njege kupljenih sadnica.
U sklopu vrtnog centra nalazi se i igralište za djecu, na kojem se najmlađi posjetioci mogu zabaviti i igrati dok njihovi roditelji biraju sadnice za svoj vrt ili balkon, te besplatan parking prostor. Vrtni centar “Flora”uskoro će u ponudi imati i edukativne radionice u okviru kojih će kupci uz pomoć naših inženjera praktično usvojiti znanja za pravilnu njegu i uzgoj svojih sadnica. Dio ponude vrtnog centra “Flora” je i mobilna ekipa stručnjaka koja po pozivu kupca izlazi na lice mjesta i vrši hortikulturnu dekoraciju enterijera i eksterijera.

Radno vrijeme vrtnog centra “Flora” je od ponedjeljka do petka od 9:00 do 17:00 sati. Dostava kupljene robe u našem vrtnom centru (veće količine) na području Kantona Sarajevo je besplatna.

Kontakt:
Voditelj Odjela maloprodaje  Sead Kubur
Ul. Aleja Bosne srebrene 66
Tel.: +387 33 542 338
Fax:+387 33 541 909
e- mail: garten@park.ba

e- mail: sead.kubur@park.ba