O.J. DEKORACIJA

OJ „Dekoracija“ ima vrlo široku i bogatu lepezu usluga, koje specijalizovani tim radnika, materijalno obezbijeđen alatom, materijalima i mehanizacijom obavlja na terenu povodom dekorisanja, uređenja i ukrašavanja u Kantona Sarajevo, a ponekad i šire, u određenim okolnostima i prilikama.
Tako OJ „Dekoracija“ obavlja sljedeće zadatke:
– Dekorisanje javnih prostora(ulica, trgova, bulevara, mostova, objekata i sl.) povodom državnih praznika, značajnih datuma i događaja, što podrazumijeva ukrašavanje raznim svjetlosnim i dekorativnim elementima i motivima, postavljanje zastava na stubove javne rasvjete, jarbole i sl.
– Dekorisanje prostora u Kantonu Sarajevo (ulica, trgova, bulevara, mostova, objekata i prostora uz objekte i sl.) povodom vjerskih blagdana.
– Dekorisanje prostora povodom raznih kulturnih, sportskih i drugih manifestacija u vidu postavljanja banera, svjetlosnih dekorativnih elemenata, zastava i sl., a na osnovu zahtjeva organizatora.
– Dekorisanjem enterijera povodom raznih manifestacija i događaja u vidu ukrašavanja i dekorisanja unutrašnjosti objekta ili njegovih dijelova svjetlosnim dekorativnim elementima, zastavama i sl. u zavisnosti od potreba organizatora.
– Postavljanje i montažu banera i natpisa raznih dimenzija na javnim površinama, a u skladu s izdatim rješenjima nadležnih institucija.
Preko 10.000 zastava raznih dimenzija i oblika, što državnih, entitetskih, kantonalnih, institucionalnih i zemelja svih država svijeta,vrlo su bogat fond kojim OJ „Dekotacija“ raspolaže i vrši iznajmljivanje istih.

Kontakti:
Šef: Sedin Džabija
Ul. Patriotske lige 58
Tel. + 387 33 560 572
E-mail: javna.rasvjeta@park.ba