You are here:
  • Home
  • Novosti
  • Pionirska dolina i zoo vrt od 02. januara otvorena za posjetioce

Pionirska dolina i zoo vrt od 02. januara otvorena za posjetioce

Pionirska dolina i zoo vrt omiljeno mjesto svih Sarajlija, kao i gostiju našega grada prvog dana 2022. godine (01.01.2022.) neće biti otvorena za posjetioce.

U nedjelju (02.01.2022.) nastavlja raditi po ustaljenom rasporedu i terminu, odnosno već u 8,00 sati svoje kapije otvorit će za posjetioce. Tako će biti i u ponedjeljak 03.01.2022. godine.
Ekipa koja se brine o zdravlju i ishrani životinja, bez obzira što prvog dana u novoj godine Pionirska dolina neće biti otvorena za posjetioce, radit će u dežurnim timovima, a zimska služba bit će u pripravnosti i tokom noćnih sati, spremna da u slučaju snijega očisti sve staze i pristupne puteve.

Od nedjelje, u 8,00 sati u funkciji će, osim posjete zoo vrtu, biti i pojedini rekviziti za igru i zabavu, kao i mini golf teren, a posjetioci će na raspolaganju imati i staze za šetnju, te dječja igrališta. Cijena ulaznica neće biti promijenjena. Osim prvog dana, radno vrijeme Pionirske doline i zoo vrta tokom januara bit će, svaki dan 8,00 do 16,30 sati.
Uz najljepše novogodišnje čestitke povodom 2022. godine Pionirska dolina i zoo vrt poziva sve svoje ljubitelje da dva dana novogodišnjih praznika, kao i zimski školski raspust, te slobodno vrijeme iskoriste i provedu u ovom prirodnom ambijentu u strogom centru grada. Dobro nam došli.

Aldijana Hamza
https://www.park.ba