You are here:
  • Home
  • Novosti
  • Svadbene cvjetne dekoracije u Parkovom vrtnom centru Flora

Svadbene cvjetne dekoracije u Parkovom vrtnom centru Flora

Bidermajer nas najčešće asocira na svadbe i slavlja povodom sklapanja braka, a u Sarajevu upravo ovaj cvjetni dekor, neizostavan za ovakvu vrstu svečanosti, najčešće i u najvećim količinama se izrađuje u Parkovom vrtnom centru Flora u Nedžarićima.
Slavlja koja se na našim prostorima obično organiziraju srijedom i subotom i tokom zimskog perioda mogu biti ukrašena najljepšim i najkvalitetnijim cvijećem koje ćete odabrati upravo u Parkovoj “Flori”. Znaju to itekako iskusni i spretni radnici Parkovog vrtnog centra, te njihove ruke dok vani pada snijeg ili je mraz prave najsvečaniji cvjetni dekor i cvjetne aranžmane od ruža, kala, gerbera, ljiljana i svega što poželite.
Utorkom ili petkom tim povodom uvijek je vrlo aktivno u stakleničkim prostorima vrtnog centra Flora jer upravo se tada, pripremaju sutrašnje narudžbe ovog cvjetnog dekora, u ulici Aleja Bosne srebrene 66. Samu izradu bidermajera, ali i drugih aranžmana za svadbe, tehnike aranžiranja i veliki asortiman materijala od kojih se prave, na licu mjesta mogu vidjeti i sami kupci koji dođu da odaberu iz bogatog asortimana potrebni sadni materijal, vrtlarski alat i sve drugo što vrtni centar nudi. Često tako kupci upravo dok posmatraju Parkove aranžerke i cvjećarke kako izrađuju bukete i aranžmane dođu na ideju gdje će i sami naručiti dekoracije za svadbe ili preporučiti nekom. Osim bidermajera iskusne i spretne cvjećarke godinama izrađuju i cvjetne aranžmane za automobile, stolove, ukrase za goste i sve što je potrebno da svadba ili svečanost povodom sklapanja braka bude posebno ukrašena i uljepšana najkvalitetnijim cvijećem i cvjetnim aranžmanima. Ukoliko ste upravo u ovoj vrsti dileme, ukoliko vam je potreban besplatan stručni savjet i pomoć za organizaciju ovog dijela vašeg slavlja prava je prilika da nas posjetite. Nalazimo se u ulici Aleja Bosne srebrene 66, u Nedžarićima, a možete nas kontaktirati i putem telefona na broj 033/542-338.

Aldijana Hamza
https://www.park.ba